1579876116-Stijnplus_Gerlachus_interieur_Woonkamer_V5.jpg

Appartementen

Bemachtig nu het allerlaatste appartement!


Comfortabel wonen in Residentie Gerlachus

In Gerlachus is er een diversiteit aan appartementen, variërend van 55 m2 tot en met 104 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een modern en comfortabel ingerichte keuken en badkamer en worden instapklaar opgeleverd inclusief schilderwerk, tegelwerk en vloerbekleding.

De twee hoofdingangen van Residentie Gerlachus zijn gelegen aan de Cannerweg en aan de Bieslanderweg in Maastricht. Door de grote ramen en balkons in de appartementen kunt u genieten van een bijzonder mooi uitzicht op de tuinen en de omliggende natuur. De appartementen zijn te bereiken via een overdekte galerij aan de binnenzijde van het complex. Deze binnenzijde vormt een atrium dat ook als ontmoetingsplek voor bewoners kan fungeren.
 
Onder het filmpje kunt u op één van de gewenste gevels klikken om meer te weten te komen over de specificaties van ieder appartement. Rode appartementen zijn reeds verhuurd, oranje zijn onder optie geplaatst en blauwe appartementen zijn beschikbaar. Door op een appartement te klikken ziet u vervolgens de plattegrond, afmetingen en prijzen. Voor elk type appartement is een aparte plattegrond aanwezig, afhankelijk van de ligging op de verdieping wel in spiegelbeeld te lezen.
 
In onderstaande video geven Laura en Joeri alvast een kijkje in de appartementen van Residentie Gerlachus. Eén van de  eerste bewoners deelt zijn woonervaring en Fréderique Soomers van Envida legt uit wat de zekerheid van zorg bij Gerlachus inhoudt.  
Appartement: -
Woningtype:
Woonoppervlakte:
Huurprijs:
Servicekosten:
Plattegrond
Kies een gevel
< Terug naar overzicht
< Terug naar gevelaanzicht
NIEUWSBRIEF 1 SLAAPKAMER (1).jpeg
NIEUWSBRIEF 1 KEUKEN (1).jpeg