Envida_3nov__W1C1625.jpg

Zorgzekerheid

Wonen

De zorgzekerheid bij Residentie Gerlachus krijgt op de eerste plaats vorm door bouwkundige voorzieningen. Zo is het volledige gebouw rolstoeltoegankelijk, zijn verkeersruimtes voorzien van automatische deuren en is er scootmobielopstelruimte met laadpunt. Alle appartementen zijn voorzien van onder meer videofoon en een ruim rolstoeltoegankelijk balkon.
 

Zekerheid van zorg

De zorgzekerheid bij Residentie Gerlachus krijgt verder vorm in samenwerking met Envida. In de basis hoort bij elke huurovereenkomst een Wonen Plus abonnement. Dat houdt in dat de huurder(s) van het betreffende appartement toegang krijgt tot een basispakket aan zorg- en dienstverlening. Inbegrepen is onder meer personenalarmering en 24-uurs calamiteitenzorg, consultatie van de wijkverpleegkundige en collectief georganiseerde en daarmee voordelige toegang tot een aantal gemaksdiensten, zoals schoonmaak, boodschappen, was- en strijkservice. Het abonnement en de vaste bijdrage hiervoor van € 79,00 per maand worden rechtstreeks met Envida overeengekomen en afgerekend. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen huurders de zorgmedewerkers van Envida ook toegang geven tot de woning via een beveiligd digitaal sleutelsysteem, de abonnementskosten voor dit systeem bedragen € 20,00 per maand. 
 
Is er sprake van een andere of uitgebreidere zorgvraag, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier voor Gerlachus, dan neemt een van de medewerkers van Envida contact met u op. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met Envida via telefoonnummer 0900-22 33 440 of via email zorgbemiddeling@envida.nl ovv Gerlachus.
 

Algemene ruimte

Op de begane grond komen een aantal gemeenschappelijke voorzieningen zoals een lunchroom, een praktijkruimte voor fysiotherapie en een ruimte voor dagbesteding. Ook is er een kantoor voor Envida voorzien.
 
Sat_Gerl_fotomatch_st1_V2_.jpg